Моделиране на устни

инжекционно естетични дермални филъри

Възраст

18+

Сезон

Всички

Времетраене

20 - 30 минути

Цена

300 - 650 лв.

Възстановяване

24 ч. - 48 ч.

Устните са една от най-представителните черти на лицето. Когато са симетрични, обемни и добре балансирани няма как да минат без да привлекат внимание. Увеличаването на устните се извършва с инжектиране на хиалуронови пълнители за устни.

Медицински център Derma Gold предлага нехирургично лечение за уголемяване на устни с цел подобряване на структурата и формата на устните. Филърите за устни могат да се използват като лечение против стареене или като естетическо предпочитание.

Естетичните лекари в Derma Gold използват пълнителите за устни с хиалуронова киселина, които осигуряват дълготрайно и гладко подобряване на устните.

Филърите за устни се използват за омекотяване и подобряване на устните и за да изглеждат по-пълни и дефинирани.

Какво представляват филърите за устни и как действат?

Филърите за устни са идеалният начин за възстановяване или придаване на обем и плътност на устните. Те са полу-перманентни разтвори, които се инжектират в устните, които са загубили своята форма, обем или еластичност. Филърите за устни се основават на хиалуронова киселина, която всъщност е захар, която вече се намира в тялото. Тази селекция от филъри за устни е специално проектирана да осигури най-добри резултати – естествен вид на подобрени устни.

При процедурата за моделиране на устни, разтворът се инжектира в меката тъкан на устните и резултатите са по-плътни, гладки и по-оформени устни и зоната около тях. Филърите за устни са специално създадени, за да създадат младежки вид на устните и тъй като съдържат естествени съставки, запазват естествения вид, движение и усещане на устните. По време на процедурата за моделиране на устни, инжектираната хиалуронова киселина се свързва с водата в кожата и в резултат на това увеличава обема на устните и изглажда линиите на устните.

С напредване на възрастта кожата губи обема си поради намаленото производство на еластинови влакна, колаген и хиалуронова киселина, които поддържат кожата и я правят здрава.
Инжекционните пълнители за устни намаляват признаците на стареене и ефективно подобряват устните и кожата около тях.

Когато хиалуроновата киселина започне да намалява, започват да се появяват бръчки и фини линии и устните губят плътността си. Тъй като устните стават по-тънки, те губят обем и им липсва дефиниция. Когато устните загубят дефиницията си, се използват пълнители за устни, за да ги дефинират и очертаят отново. Това лечение се нарича усилване на контура на устните и е идеално и за пациенти, които получават бръчки по устните (бръчки на пушачи). След третирането с филъри устните възвръщат първоначалната си форма и възстановяват загубения обем.

В някои случаи пациентите са доволни от формата на устните си и просто искат да придадат повече обем на устното тяло. Филърите за устни са идеални за подобряване на тялото на устните, защото правят устните да изглеждат по-хидратирани. Това е само фина промяна във външния вид на устните. Пълнителите за устни също могат да направят по-драматична промяна и да направят устните по-пълни и по-подсилени. След процедурата устните са неподвижни, изглеждат естествени и всяко движение на устните е запазено.

Филтрум колони

Те представляват повдигнати вертикални колони, които вървят от върховете на горната устна към носа. Пълнителите за устни могат да се използват за подобряване на формата на колоните Philtrum. Тази процедура връща младостта и добре поддържаната област на горната устна. Кожата около устните ги поддържа. Така че може да се обмисли и третиране на долните части на лицето с филъри за устни, за да се подобри напълно външният вид на устните.

Купидон форма

Това е V-образен контур в центъра на горната устна, който прави двата върха и дъгообразна горна устна. Филърите за устни могат да се използват за подобряване на лъка на Купидон и оформяне на горната устна малко по-добре. Това лечение може да се използва и за контуриране на плоската горна устна.

Филърите за устни могат да укрепят тънки устни

Много пациенти обмислят уголемяване на устни, за да решат проблема с тънките устни. Филърите за устни осигуряват по-пълни, по-обемни устни, които все още изглеждат естествени.

Устните могат постепенно да станат по-тънки поради загубата на протеини като колаген и еластин – те са отговорни за изглаждането на кожата около устните. С узряването на кожата обаче тези протеини стават по-малко продуктивни, така че устните не изглеждат пълни както преди.

Освен това устните могат да започнат да изтъняват поради начина на живот или влиянието на околната среда. Кожата около устните може да започне да изглежда уморена, състарена или дехидратирана. Още една причина е генетиката – нещо, от което не може да се избяга.
Нехирургичното уголемяване на устните може бързо и ефективно да реши проблема с тънките устни. Инжекциите с пълнители за устни могат да променят формата и размера на тънките устни и да ги направят отново млади, пищни и дефинирани.

Филърите за устни решават проблема с GUMMYSMILE

Лека усмивка означава, че повече венци от предпочитаното се показват, когато хората се усмихват. Много пациенти искат да имат по-пропорционална усмивка – по-малко венци, повече зъби. Леката усмивка може да е причина за начина, по който зъбите растат, те може да са по-къси, така че венеца да покрива повече зъби, отколкото трябва. Освен това това състояние може да бъде причинено от това, че лицевите мускули и горната устна се повдигат по-високо, когато хората се усмихват.

Филърите за устни могат да бъдат перфектно естетично лечение за намаляване на лепкавата усмивка. Това лечение може да увеличи размера на устните, особено горните. В резултат на това подобрената горна устна покрива повече венците, когато пациентите се усмихват.

За кого е подходяща процедурата?

Всеки, който желае да придаде нова форма на устните си или да реши проблемите със стареенето, може да бъде кандидат за процедура с филъри за устни. Филърите за устни се състоят от хиалуронова киселина, която се намира естествено в тялото, така че могат да се използват от почти всеки човек, който иска да увеличи размера на устните, да подобри формата и като цяло да подобри устните.

Филърите за устни са абсолютно безопасни както за мъже, така и за жени с всякакъв тип кожа. Пациентите си тръгват от клиника Derma Gold доволни от резултатите и с нова, засилена усмивка на лицата си.

Какво да очаквате при пристигане в клиника Derma Gold

В клиника Derma Gold пациентите първо се консултират с естетични лекари, специализирани в областта на дермалните филъри. По време на консултациите лекарите преценяват проблемната зона и преценяват кое лечение е най-подходящо. Заедно с пациента, лекарите създават персонализирано лечение с филър за устни само за тях.

Естетичните лекари в клиника Derma Gold са висококвалифицирани и се грижат за пациентите с най-висок стандарт. Всички филъри за устни се прилагат от опитни специалисти, които осигуряват дълготраен резултат и се грижат за естествения вид на устните след процедурата.

Те имат само една цел – да изпълнят идеално очакванията на пациентите.
Процедурата за моделиране на устни е минимално инвазивна и нехирургична, така че пациентите изпитват минимална или никаква болка.

Филърите за устни, с които работим съдържат анестетик, който временно обезболява тъканта на целевата област. По този начин комфортът на пациента е на най-висока степен по време и след процедурата.

Когато започне процедурата за увеличаване на устните, естетичният лекар внимателно инжектира хиалуроновия филър в устните, за да се справи стратегически с проблема, който пациентът има, и да постигне желания резултат. Лекарят може да инжектира няколко спринцовки – всичко зависи от целите на пациента. Следователно общото време на процедурата за пълнене на устни може да варира между 10 до 30 минути.

Когато лечението с филър за устни приключи, лекарят нанася крем за последваща грижа и показва резултатите на пациента.

Ефект и противопоказания

Резултатите са моментални. След процедурата пациентите забелязват промяната в третираната зона. Обикновено оптималните резултати се постигат само след една процедура, но някои пациенти може да се нуждаят от втора, за да постигнат напълно целта си.

Филърите за устни могат да издържат от 6 до 18 месеца в зависимост от количеството разтвор, инжектиран в устните. С течение на времето хиалуроновата киселина има тенденция да се разгражда като естествен процес. Необходими са редовни корекции, за да се поддържат резултатите завинаги. Независимо дали нехирургичните пълнители за устни се използват за лечение на тънки устни или за възстановяване на умалените устни, те връщат пълнотата и обема на усмивките на пациентите.

След процедурата с филъри за устни няма престой, тъй като това е нехирургично лечение. Пациентите могат да вместят процедурата в обедната си почивка и да продължат с нормалните си дейности след това.

Що се отнася до страничните ефекти, те са минимални и следователно се понасят добре. След процедурата с инжектиране на филъри за устни може да се появи леко зачервяване, придружено от леко подуване, синини или чувствителност около третираната зона. Въпреки това, целият дискомфорт изчезва след няколко дни. Пациентите обикновено се съветват от естетичните лекари, извършили процедурата, да избягват излагане на слънце, интензивни упражнения и грим в продължение на 24 часа след третирането с филъри за устни.

Съвети

За да намалите шанса да получите синини минимум 2 дни преди насрочената процедура не приемайте:

  • аспирин,
  • витамин Е,
  • рибено масло,
  • антикоагуланти,
  • аналгин, аулин, ибупрофен, беналгин и други хранителни добавки, които разреждат кръвта.

Вместо тях приемайте витамин C, който укрепва стените на съдовете и намалява риска от кръвоизливи/в случая синини.

Пийте достатъчно количество вода. Една единица хиалурон може да задържи до 1000-4000 единици вода. При постоянно дехидратиран организъм и резултатите от корекцията няма да Ви удовлетворяват.

Довери се на опита и не отлагай да се погрижиш за себе си!

Запази час сега!

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най-доброто онлайн изживяване. Като се съгласявате, приемате използването на бисквитки в съответствие с нашата политика за бисквитки.

Close Popup
Настройките за поверителност са запазени!
Настройки

Когато посещавате който и да е уеб сайт, той може да съхранява или извлича информация във вашия браузър, най-вече под формата на бисквитки. Контролирайте вашите лични услуги за бисквитки тук.

Тези бисквитки са необходими за функционирането на уебсайта и не могат да бъдат изключени в нашите системи.

Technical cookies
За да използвате този уебсайт, ние използваме следните технически необходими бисквитки
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Откажи
Приеми
Scroll to Top